lunes, 27 de mayo de 2013

"Zak!" (Barris en Dansa). REPETIM? Sí!

Hola a totes i tots!!!

Com esteu? Jo histèrica perduda perquè estic enmig de temporada d'exàmens i sempre em desespero molt!

De totes maneres, continuo deixant-me estones per poder fer entrades al blog i... per BALLAR!

Doncs al que anava... No sé si recordeu una entrada que vaig fer el mes de novembre, en la que us explicava un nou projecte en el que estava participant, de dansa als barris. Aquí us deixo l'entrada perquè feu memòria: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/11/barris-en-dansa-estrenem-zak.html.
Doncs bé, l'experiència va ser genial, i va sortir tan bé, que fins i tot van donar el Premi Ciutat de Barcelona al seu director, Álvaro de la Peña. Això us ho explicava en aquesta altra entrada: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2013/02/premi-ciutat-de-barcelona-2012-per.html.

I ara, després d'uns mesos, tornem a fer l'espectacle, i aquest cop a un lloc tan especial per a la dansa com és el MERCAT DE LES FLORS!

O sigui, que a qui li vingui de gust, que es reservi aquest diumenge a la tarda!

QUÈ: "Zak!" (Barris en Dansa)
QUAN: Diumenge 2 de juny
A QUINA HORA: 18h.
A ON: Mercat de les Flors (C/ Lleida, 59. Metro: Poble Sec -L4- i Espanya -L1 i L4-)
http://mercatflors.cat
ENTRADA: 5 euros. Es pot comprar l'entrada a la mateixa web del Mercat de les Flors, aquí: http://shop.secutix.com/MERCAT/2/display/SelectionPage?product_id=351655844&perf_id=352441220&lang=ca

I aquí us deixo algunes fotos de l'últim assaig. (Fotògraf: Toni Payan). Podeu veure les fotos ampliades clicant a sobre de cada imatge.











Ens veiem a allà!

No hay comentarios:

Publicar un comentario