jueves, 30 de mayo de 2013

Coreografia "Magkaba Tout" (Anna Vissi)

Hola!!!

Com estem? Avui us porto un vídeo dels que m'agrada grabar! Durant aquest trimestre, amb les alumnes del centre Banzo de Senzala (que són les alumnes de la Lira, però que ens hem traslladat perquè la Lira està en obres) hem estat practicant aquesta coreografia, que es diu "MAGKABA TOUT" i que és de la cantant ANNA VISSI. La veritat és que és una cançó que tenia de fa molt temps, però que no sabia de qui era, i una alumna, gràcies al programa Shazam per detectar cançons, va aconseguir saber-ne el títol i l'autora (gràcies!).

Doncs bé, aquesta setmana vam decidir grabar la coreografia, tot i que faltaven la meitat de les alumnes... però és que és molt difícil coincidir totes! La vam haver de grabar diverses vegades perquè teníem problemes per enfocar la càmara, i quan per fi sortia bé, començava a passar gent de les classes de capoeira per allà el mig! jajaja. Finalment, la vam grabar frontalment (no us rigueu de la cara estranya que poso, és que tinc el mirall davant i vaig controlant a tothom!).

Doncs res més, aquí us deixo amb la coreografia, les noies s'ho han currat molt (estaveu genials!), espero que us agradi!



(*) Us recordo que AQUÍ teniu els HORARIS DE LES CLASSES de dansa que imparteixo, i AQUÍ teniu el MERCADILLO ORIENTAL


No hay comentarios:

Publicar un comentario