sábado, 18 de mayo de 2013

Fotos i vídeos Festes de la Primavera (mostra i taller de Dansa del Ventre)

Hola!!!

Com esteu? Com portem la primavera? Està fent un temps raro, raro... Però com a mínim el cap de setmana passat va acabar sortint el sol i vam poder celebrar les Festes de la Primavera a Sant Andreu!

Es van fer moltes activitats, mostres, tallers, concerts... Va estar molt bé, i nosaltres, des del grup de Dansa del Ventre de l'Associació de Veïns (grup d'Iniciació dels dimecres a les 21h) vam participar ballant una coregrafia de la cançó "Inchallah" (de la cantant Latifah)  i organitzant un mini-taller per a tothom que es va animar a participar. La veritat és que va ser divertit i ho vam disfrutar molt! Les noies estaven molt guapes, i va sortir genial...

Aquí us deixo amb el vídeo de la coreografia, i amb el vídeo del mini-taller (grabats pel marit d'una de les alumnes: gràcies!), així com amb fotos que ens va fer un magnífic fotògraf, amic d'una de les ballarines (moltes gràcies!!!). Aquí us deixo també amb el contacte del fotògraf, ja que és tot un professional, especialitzat en videoclips!

Fotògraf: Isaac Romano
http://bookfilmsphotofilmaker.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/bookfilms

I aquí us deixo amb els vídeos (el del taller es veu una mica pixelat, si aconseguim arreglar-ho ho actualitzaré) i les fotos!!! Espero que us agradin... (si cliqueu a sobre, tant dels vídeos com de les fotos, ho podeu veure més ampliat)






Les fotos:





















Per cert, us recordo que encara queden cosetes al MERCADILLO ORIENTAL! No te'l perdis, aquí el tens: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/10/venta-de-mocadors-i-complements-degipte.html



No hay comentarios:

Publicar un comentario