jueves, 3 de octubre de 2013

Exhibició de dansa del ventre i tastet de tallers

Hola senyores i senyors! Com estem?

El curs ja està en marxa, però encara sou a temps d'apuntar-vos a algunes de les classes: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2013/08/horaris-classes-1r-trimestre-2013-2014.html. A què espereu?? I si no teniu temps entre setmana (o si voleu aprofundir una mica més), podeu decantar-vos pels tallers temàtics d'un dissabte al mes: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2013/09/tallers-tematics-de-dissabtes.html. Per possibilitats i horaris que no sigui, eh?!

I aquest dissabte 5 d'octubre, us animo a que us apropeu a la Pl. Congrés, de 17 a 18'30h. Dins dels actes de Festa Major del Congrés, s'organitzen exhibicions de dansa i tallers oberts de diferents estils de ball. A les 17h les meves alumnes de Garcilaso faran una exhibició de Dansa del Ventre, i posteriorment jo també ballaré. Totes les activitats són gratuïtes, o sigui que no us ho podeu perdre! I si us interessa, podeu aprofitar i apuntar-vos al moment als tallers trimestrals que s'ofereixen a l'Espai Jove Garcilaso (entre ells, el de Dansa del Ventre, els dimecres de 19 a 20'30h), a preus molt assequibles!




I ja de passada, aprofito per recordar-vos que tenim nous productes al nostre MERCADILLO ORIENTAL, acabats d'arribar d'Egipte! Pots accedir-hi clicant a AQUÍ


No hay comentarios:

Publicar un comentario