domingo, 8 de septiembre de 2013

Tallers temàtics de dissabtes

Hola a totes i tots!

Com esteu?? Jo ja estic escalfant motors, perquè el curs està a punt de començar!!! Esteu preparades?

Si encara no t'has apuntat a cap classe... a què esperes?? Consulta a AQUÍ tots els horaris, i escull el que prefereixis!

Aprofito també per dir-vos que durant aquest curs impartiré tallers temàtics intensius un dissabte al matí cada mes. Són tallers de nivell obert, pensats per aprofundir en diferents elements, tècniques i temes (s'accepten suggeriments i propostes!), destinats tant a qui ja hagi tingut contacte amb la temàtica en concret com a qui vulgui fer-hi una primera immersió. Els tallers seran de dues hores i mitja, en una escola de dansa preciosa (Escola de Dansa Ítaca) situada a Sant Andreu, just al costat de la parada de metro de Fabra i Puig.

Aquí us deixo amb les dates de les pròximes tres sessions. Les inscripcions ja estan obertes. Per inscriure-us heu de contactar directament amb mi, a l'e-mail irene_soc_jo@hotmail.com o al telèfon 676 772 809.

TALLERS TEMÀTICS DE DISSABTES DE 11'30 A 14H.

-Dissabte 19 d'octubre:
ONDULACIONS I BRAÇOS
Treballarem els moviments ondulants i sinuosos de diferents parts del cos, tot alliberant tensions i buscant el moviment des de la relaxació del cos. Buscarem la plasticitat dels moviments, l'harmonia, la forma agradable i àmplia de les ondulacions... També incorporarem el treball de braços, com a element individual i protagonista, i com a acompanyament dels moviments ondulants.

-Dissabte 16 de novembre:
VEL
Treballarem el vel com a element de creació, d'aire, de segona pell... Veurem maneres d'utilitzar el vel com a protagonista i també com fer els passos habituals acompanyant-nos del vel, donant-li un toc diferent i especial a la dansa.

-Dissabte 14 de desembre:
BASTÓ
Treballarem amb el bastó, tant en equilibri com en moviment. Buscarem la forma més tradicional i folklòrica de la dansa amb bastó, així com la més creativa. Treballarem la forma d'agafar-lo, de sostenir-lo, de moure'l, d'equilibrar-lo, i quins moviments ens ajudaran a sumar-li força.


LLOC:
Escola de Dansa Ítaca
C/ Concepció Arenal, 209, local 1.
Metro: Fabra i Puig (L1) / Renfe: Sant Andreu Arenal

HORARI:
Un dissabte al mes de 11'30 a 14h (es poden fer totes les sessions o sessions soltes)

PREU:
20 euros per sessió


No hay comentarios:

Publicar un comentario