martes, 13 de noviembre de 2012

Barris en dansa: Estrenem "ZAK!"

Hola a totes i tots!!!


Estic molt feliç perquè per fi, després de 3 mesos de treball, estrenem l'espectacle "Zak!" del projecte Barris en Dansa (Companyia ILIACAN http://www.iliacan.com/).

Barris en Dansa és un projecte de dansa contemporània ideat per la companyia Iliacan (i especialment pel seu director, Álvaro de la Peña) en el que s'obre i es socialitza el concepte de la dansa per arribar a tothom, persones amateurs de totes les edats i condicions pugem a l'escenari a demostrar que la dansa està a tot arreu i ens uneix a tots. Aquest espectacle s'ha estat gestant als barris de Sant Andreu, Gràcia i La Marina, amb moltes ganes, molt humor i molt amor.

I sobre l'espectacle "Zak!":

Zak! és allò que sorgeix de l'espai i el moviment. Es troba en l'energia del vent quan es mou entre els cossos. 

Zak! neix de la humanitat, és la nostra vitalitat, la vibració que ens uneix. 

Zak! és a tot arreu.

Zak! comença al nostre interior, és l'origen de tot, són les nostres emocions, i tots som Zak!

Uneix-te a Zak! Balla, riu i comparteix, no et quedis enrere, envolta'ns, nodreix-te'n i ja ets un de nosaltres! 
Zak! és per tothom: puja, vine, marxa i torna...



Què esperes per venir a descobrir-ho??

Aquí teniu un trosset de les notícies de Btv en el que parlaven del projecte i mostraven uns fragments d'assaig: http://www.btv.cat/btvnoticies/2012/10/30/barris-en-dansa-4a-edicio-ballarins-amateurs/

Aquí us deixo les dates de les funcions:

-Dimecres 21 de novembre a les 21h al SaT! (C/ Neopàtria, 54. Metro: Fabra i Puig -L1-. Renfe: Sant Andreu Arenal)
Podeu comprar les entrades, per 6 euros (8 euros si es compra a taquilla), a Atrápalo: http://www.atrapalo.com/entradas/barris-en-dansa-ix-festival-dansat_e68734/

-Diumenge 25 de novembre a les 19h a Espai La Fontana (C/ Santa Rosa, 1-7. Accés per Pl. Santa Rosa. Metro: Fontana -L3-). L'entrada es compra el mateix dia (5 euros).

-Dissabte 1 de desembre a les 19'30h al Graner (C/ Jane Addams, 14-16. Busos des de Pl. Espanya: L70, L80, L72, L81, L86, L87, L94, L95. Parada: 3023 Ciutat de la Justícia). L'entrada es compra el mateix dia (3 euros).

-Diumenge 2 de desembre a les 19'30h al Graner (C/ Jane Addams, 14-16. Busos des de Pl. Espanya: L70, L80, L72, L81, L86, L87, L94, L95. Parada: 3023 Ciutat de la Justícia). L'entrada es compra el mateix dia (3 euros).


I per acabar, us deixo amb el cartell de l'espectacle (disseny gràfic: Lídia Heredia) i algunes imatges dels assajos (fotògrafs: Paco Peñaranda, Eva Parra):











Per a tots nosaltres està sent un projecte molt especial. No t'ho pots perdre!!!

2 comentarios:

  1. He assistit a l'estrena de l'espectacle al SAT. Val la pena: és un esclat de llum i color; un esclat de vida: diversa, rica, amb un gran sentit de la col·lectivitat. Crec que públic i dansaires vam compartir una estona de gran plaer. En aquests moments és d'agrair.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies pel teu comentari! M'alegro que t'agradés! Una abraçada

    ResponderEliminar