jueves, 8 de noviembre de 2012

Agenda: Cinema Àrab i Mediterrani a la Filmoteca, Sâlmon, Nusos de Dansa i Circ.

Hola!

Si fa pocs dies us parlava de la VI Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani que es va fer a Sant Feliu de Llobregat, avui us parlo també de la VI edició de la Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya que, encara que ho sembli, no són la mateixa cosa! Costa d'entendre, oi? Aquesta última mostra de la que us parlo es fa a la Filmoteca de Catalunya (Pl. Salvador Seguí, 1-9, a Barcelona) del 7 a l'11 de novembre (o sigui, que ja ha començat i finalitza aquest diumenge!).

Realment, no sé si hi ha alguna relació entre les dues mostres... però les pel·lícules no són les mateixes, i el cartell tampoc.

Aquí us deixo l'enllaç amb la programació i tota la informació:

http://www.filmoteca.cat/web/actualitat/noticies/vi-edicio-de-a-mostra-de-cinema-arab-i-mediterrani-de-catalunya



I ja que estem amb l'agenda fora, aprofito per informar-vos d'un parell de cosetes més que fan aquest cap de setmana:

-Aquest diumenge dia 11 de novembre s'acaba el Festival SÂLMON-Talentos europeos en movimiento, al Mercat de les Flors. És un festival de dansa contemporània d'artistes europeus independents. Artistes que han seguit diferents mòduls d'investigació, residència i producció oferts per un projecte creat pel Mercat de les Flors. Aquí us deixo amb més informació i la programació:


-Aquest dissabte 10 de novembre a les 20h, l'Ateneu Popular de 9 Barris (C/ Portlligat, 11-15) ofereix la mostra del procés de creació de Nusos de Dansa i Circ. Es tracta d'un procés de creació conjunt entre artistes de la dansa i del món del circ portat a terme del 4 al 9 de novembre de la mà de Serqi Fäustino. Té pinta de ser molt interessant, i l'entrada és gratuïta. Aquí teniu més informació:



Disfruteu del cap de setmana!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario