jueves, 5 de diciembre de 2013

És normal pixar-se de riure?? (xerrada sobre el sòl pèlvic)

Bon dia!

Què és el sòl pèlvic?? Com puc cuidar-lo?? Per què em serveix enfortir-lo?? Com puc protegir-lo??
Tant si en som conscients com si no, mentre ballem dansa del ventre, estem treballant i enfortint el sòl pèlvic, que és la musculatura interna que tenim entre les cames (concretament entre la vagina i l'anus). Aquesta musculatura és bàsica en el nostre dia a dia, i és important aprendre a treballar-la i protegir-la, ja que el seu deteriorament pot comportar, a la llarga, problemes com: infeccions, restrenyiment, incontinències, dolor en les relacions sexuals, etc. És per això que no està de més (i diria que és necessari) conèixer-ho bé i saber les maneres de protegir-lo (sabies que un excés d'esport o d'abdominals mal fetes pot arribar a provocar incontinència?).

És per això que us vull recomanar una xerrada molt interessant relacionada amb el sòl pèlvic que es farà el dijous 12 de desembre de 19 a 20h al Centre Garcilaso (C/ Garcilaso, 103. Metro/Renfe: La Sagrera -L1 i L5-), a càrrec de Mireia Grossmann (Espai de Salut Alè). L'entrada és gratuïta! No us ho perdeu!




I per si voler aprendre una mica sobre el tema, us deixo amb un parell d'entrades del blog d'una amiga meva dedicades a aquesta musculatura tan concreta i tan important. Us recomano la seva lectura, és molt interessant!




Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario