jueves, 21 de noviembre de 2013

Actuacions de les alumnes de Garcilaso (22 i 25 de novembre)

Hola a totes i tots!

Com estem? Jo a tope amb el trimestre però molt bé!

I unes de les que s'han posat les piles aquest trimestre són les meves alumnes de l'Espai Jove Garcilaso. Només començar el trimestre ja les vaig estressar amb la idea que teníem algunes actuacions previstes durant aquest mes, així que es van haver de posar les piles per l'exhibició. A classe són moltes, i s'han repartit per fer les dues actuacions.

La primera serà aquest divendres 22 de novembre (o sigui, demà! -sí, sí, ja sé que vaig una mica tard penjant ara la informació...-) dins dels actes de la Festa Major de La Sagrera. Serà a la Pl. Jardins d'Elx, just a la sortida del metro/renfe de La Sagrera. Entre les 17 i les 22h, es farà una mostra de tallers i masterclass de hip hop, streetstyle, dansa hawaiana, sexy style, dansa del ventre, i DJs! No us ho podeu perdre! Elles actuaran a les 21h.I la següent actuació serà el dilluns 25 de novembre, dins dels actes de Garcilaso relacionats amb el Dia internacional de l'eliminació de la violència vers les dones.
La violència de gènere es mostra amb molts elements, tant en els grans fets com en els petits detalls, i ens afecta a tots/es, i som tots/es qui hem de decidir  treballar per a la seva desaparició, o tancar els ulls davant d'aquesta realitat. Nosaltres volem tenir els ulls ben oberts, i contribuir amb el nostre granet de sorra, que en aquest cas és la dansa.
És per això que el dia 25 s'han organitzat una sèrie d'actes des de l'Espai Jove Garcilaso, en col·laboració amb Enruta't, Associació Cúrcuma, Associació de la Xixa Teatre i Associació Fil a l'agulla, juntament amb molts altres joves.

Les activitats que es faran són:

16h. Taller obert d'autoestima

17h. Mostra de danses i balls: dansa del ventre, sexy style, hip hop, dj i ioga (al carrer, davant del Centre cívic Garcilaso)

18'30h. Lectura del manifest elaborat pels adolescents de la Sala

18'45h. Performance de Teatre Social a càrrec de l'Associació Cúrcuma
            Micromaximes a càrrec de la Xixa Teatre
            Debat fòrum
            Càtering per la no violència

21h. Fi de l'acte

Les actuacions de dansa es faran al carrer (les alumnes de dansa del ventre actuaran a les 17'30h), davant de Garcilaso (C/ Garcilaso, 103. Metro/Renfe: La Sagrera (L1 i L5). La resta d'actes no tinc clar si es fan a dins o a fora... tot i que suposo que a fora.

Espero que us animeu a venir!No hay comentarios:

Publicar un comentario