miércoles, 29 de abril de 2015

Tallers monogràfics en dissabtes

Hola a totes i tots!

Estic molt contenta, perquè després d'algunes dificultats per quadrar dates, horaris, etc. per fi hem pogut planificar dos tallers monogràfics al Centre Cívic Can Basté. Són tallers oberts a tots els nivells, en els que ens centrarem en temàtiques concretes per poder aprofundir una mica més. S'hi pot apuntar tothom qui vulgui, no cal ser alumna de Can Basté, ni cal assistir als dos tallers, ja que no estan interrelacionats. Aprofiteu, que són molt interessants i a un preu molt econòmic! (8,48 euros cada taller)



Aquí teniu tota la info:

1r taller: Dansa del Ventre - MANS, BRAÇOS I ONDULACIONS AMB EL COS


Dissabte 23 de maig de 17'30 a 20h



En aquest taller treballarem els moviments de mans i braços (sols i conjuntament amb altres passos) tant importants en la Dansa del Ventre, i que sovint queden relegats en un segon pla. També treballarem les ondulacions amb diferents parts del cos (pit, abdomen, malucs, braços, etc), buscant fluïdesa i sensualitat en els moviments.








2n taller: Dansa del Ventre - CREACIÓ I IMPROVITZACIÓ


Dissabte 6 de juny de 17'30 a 20h. 



En aquest taller treballarem la pròpia manera d'escoltar, sentir i entendre la dansa i la música, que ens permetrà crear històries a través del moviment i de seqüències coreogràfiques. Treballarem a partir d'idees, elements, colors, sensacions, etc, buscant la manera d'expressar-nos de manera dinàmica i creativa. Tot plegat a través de jocs i exercicis que ens ajudaran a relaxar-nos i a disfrutar de la dansa.






A ON?
Centre Cívic Can Basté
Pg. Fabra i Puig, 274
Metro: Virrei Amat (L5)
Telf. 93 420 66 51
https://canbaste.wordpress.com/

PREU:
8,48 euros (cada taller)

INSCRIPCIONS:
Us podeu inscriure de manera presencial o online.
Per inscriure's online ho podeu fer a través d'aquest enllaç (us heu de registrar prèviament): https://canbaste.inscripcionscc.com/ccivic/main.xml


Per a més info em podeu consultar a l'e-mail: irene.lolita@gmail.com o al telèfon 676 772 809






No hay comentarios:

Publicar un comentario