martes, 14 de junio de 2016

Fotos i vídeos de les últimes actuacions amb l'AAVV Sant Andreu

Hola!

Ara sí que sí que ja s'acaba el curs! I des de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar ho hem rematat amb diferents actuacions.



El mes de maig es van celebrar les Festes de la Primavera a Sant Andreu, organitzades per l'Ateneu L'Harmonia, i com cada any les alumnes de l'AAVV Sant Andreu van oferir al públic un parell d'actuacions de Dansa del Ventre, dins de la mostra d'entitats. 

En aquesta ocasió, jo no hi vaig poder assistir, ja que tenia un altre acte just el mateix dia. Però tant amb les fotos com amb els vídeos, he pogut veure que estaven precioses i que va quedar molt bé, tot i que l'espai on van ballar no era el més adequat (per falta de lloc, etc.).

Van ballar dues coreografies que havíem estat practicant a classe: "Turbo Tabla 4" (una cançó d'un recopilatori de les Bellydance Superstars) i "Nací Orishas" (del grup cubà Orishas). Dues cançons totalment diferents! Si la primera era de dansa del ventre clàssica, la segona era una fusió amb salsa, que requeria molta actitud! ;)

Aquí us deixo amb els vídeos i algunes fotos:

(Clica damunt les fotos per veure-les ampliades)













L'altra actuació ha estat aquest mes de juny, dins el Cabaret per celebrar el 35è aniversari dels Diables de Sant Andreu. Aquest cop vam poder ballar en un escenari ben ample! 

Vam repetir les dues actuacions de les Festes de la Primavera (amb la diferència que aquesta vegada jo ballava amb elles, a canvi de la Míriam, una de les alumnes que no va poder venir), i també vaig fer una actuació jo sola, una espècie d'improvització amb la cançó "Drama Queen", de la cantant Sahar.

Us deixo amb les fotos i els vídeos. També us deixo el vídeo de la presentació que ens va fer el David Piñol de la cançó d'Orishas. No us el perdeu! El David és un gran showman que va improvitzar una presentació totalment cubana especial per l'ocasió! Ens va encantar!

























I aquí teniu els vídeos:

TURBO TABLA 4 (Bellydance Superstars)




DRAMA QUEEN (Sahar)




Presentació de "Nací Orishas" a càrrec de DAVID PIÑOL




NACÍ ORISHAS (Orishas)





Gràcies a tots els que ens heu passat vídeos, fotos, etc! (Lluís, Isaac, Gemma, pare Míriam...). Què faríem sense vosaltres!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario