jueves, 22 de junio de 2017

Fotos i vídeos de les exhibicions de final de curs 2016-2017

Holaaaa!


Ja hem acabat el curs de dansa i ara ens toquen les merescudes vacances!

Per mi aquest any ha sigut molt especial, perquè l'he pogut compartir amb una personeta que va creixent en el meu interior... Ha sigut un curs diferent i amb moltes sensacions noves... Les classes, per tant, també han sigut una mica diferents, i agraeixo a les alumnes la capacitat d'adaptació, l'energia que hi han posat i l'haver pogut compartir amb elles uns mesos tan importants de la meva vida...

Avui vinc a portar-vos les fotos i els vídeos de les actuacions que hem fet per finalitzar el curs. Per una banda, amb les alumnes de l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar vam participar amb dues coreografies a les Festes de la Primavera de Sant Andreu del passat mes de maig. Per altra banda, amb les alumnes del Centre Cívic Can Basté hem participat aquest mes de juny a la Festa Major del Turó de la Peira amb una exhibició de la coreografia que hem estat treballant aquest trimestre.

Aquí ho teniu!AAVV SANT ANDREU A LES FESTES DE LA PRIMAVERA

Música: "To tango tis Nefelis (Tango to Evora)" d'Haris Alexiou a l'entrada inicial, i "Habibi ya eini" de Nourhanne.

Música: "Kalby Ekhtarak" d'AMR Diab


FOTOS:
(Clica-hi damunt per a veure-les ampliades)CC CAN BASTÉ A LA FESTA MAJOR DEL TURÓ DE LA PEIRA

Música: "Wahrane, wahrane" de Cheb Khaled.(L'aire em va fer una mala jugada amb el vel... no m'ho tingueu en compte! jeje)FOTOS:
(Clica-hi damunt per a veure-les ampliades)

No hay comentarios:

Publicar un comentario