lunes, 10 de junio de 2013

Mostres de tallers (Can Basté, Fort Pienc, i Garcilaso)

Hola!!!

Sembla que per fi ja s'acosta l'estiu! I amb l'estiu, acabem els trimestres de les classes de dansa (però no us preocupeu, que en breu penjo la informació de les classes de juliol! Dansa non stop!!!).

Avui vull aprofitar per informar-vos de les mostres de tallers que organitzem, en les que les meves alumnes (i alumnes d'altres cursos i estils de balls) posaran en pràctica una de les coreografies treballades en aquest últim trimestre. Com sempre, hi han posat molt ritme i moltes ganes! L'entrada a tot és gratuïta i oberta al públic. Aquí us deixo la informació:


-"TUROLEANDO". MOSTRA DE TALLERS DEL CENTRE CÍVIC CAN BASTÉ (dins de la programació de les activitats de Festa Major del Turó de la Peira).
Divendres 14 de juny a les 17'45h, a la placeta de davant del centre cívic (Pg. Fabra i Puig, 274. Metro: Virrei Amat -L5-).
-MOSTRA DE TALLERS DEL CENTRE CÍVIC FORT PIENC (dins de les activitats de la Festa Major de Fort Pienc)
Divendres 14 de juny a les 19'30h a la Pl. Fort Pienc, 4-5, a la Sala d'Actes. (Metro: Arc de Triomf -L1-. Renfe: Arc de Triomf).-MOSTRA DE TALLERS DE L'ESPAI JOVE GARCILASO 
Divendres 12 de juliol a les 19h al SaT! (Sant Andreu Teatre). C/ Neopàtria, 54 (Metro: Fabra i Puig -L1-).

(En breu actualitzo l'entrada amb el cartell d'aquest acte).


No hay comentarios:

Publicar un comentario