miércoles, 20 de abril de 2011

Bienvenidos al blog de Irene Pascual, profesora de Danza del Vientre

Hola a todos,

empiezo este Edublog con ilusión, como ejercicio de la asignatura Medios, tecnología y recursos para la intervención socioeducativa de la carrera de Educación Social de la Uned. El objetivo es crear un blog educativo, un edublog, y no se me ocurre mejor temática educativa que la danza del vientre, de la que soy profesora hace algunos años.
En este blog intentaré ofrecer información a mis alumnas sobre beneficios de la danza, temas posturales, horarios de clases, ejercicios, etc. para así conseguir un acercamiento y un punto de encuentro.

10 comentarios:

  1. Hola!! Estic desitjant que vagis penjant més coses!! Us trobo a faltar!!

    ResponderEliminar
  2. Hola guapa! Gràcies pels ànims, és el primer comentari!!! A la que torni de vacances ja aniré penjant més cosetes... Espero que et trobis molt bé! Una abraçada

    ResponderEliminar
  3. HOLA WAPA!!
    SOC LA MERCÈ.VAYA "XULADA" DE BLOG.PODRIES PENJAR LA ACTUACIÓ QUE VAS FER PER LA FESTA MAJOR.
    DEW, FINS DIMARTS

    ResponderEliminar
  4. Moltes gràcies, Mercè! El vídeo de la Festa Major pesa molt i ja fa temps vaig intentar penjar-lo al youtube i no ho vaig aconseguir. Ho seguiré intentant... Ens veiem dimarts!

    ResponderEliminar
  5. Hola Irene wapa.
    Soc la Mercè, no se si te han dit ja que me hagut d'esborrar de les teves clases (DE MOMENT)per motius de feina.Pero volia dir-t'ho jo mateixa. Ho tinc dificil pero si puc paso un dia a veureus a totes.
    Hem fa molta pena pero la feina es la feina....
    Despedeixem de les altres ballarines...perque ja som ballarines!! la Kimi (i els seus camells), la Imma, la Marta...
    Dew wpas!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar
  6. Doncs no ho sabia, Mercè! Sí que ens estranyaba no veure't... Quina pena! A veure si es soluciona el tema de la feina i pots tornar a classe, que et trobarem a faltar! Una abraçada!

    ResponderEliminar
  7. Hola Irene,

    Sóc Dolors Antón, una alumna teva del Fort Pienc. Volia demanar-te si podies penjar al teu bloc el nom de les cançons que fem servir a les classes. Per practicar una miqueta!!!!!
    Moltes gràcies i un petonet.

    ResponderEliminar
  8. Hola Dolors, ja m'ho ha demanat més gent també, i acabo de crear una nova entrada al blog amb la informació de les cançons. Una abraçada!

    ResponderEliminar
  9. Hola Irene,
    Sóc l'Helena Jiménez. Vaig ser alumna teva a Can Basté i durant el desembre vaig estar a la Lira. El cas és que m'ha sortit un curs per fer a la tarda, que no puc deixar de fer, i no arribo a fer el curs de la Lira. M'agrada molt fer dança del ventre, però durant uns mesos no podré. Quan acabi el curs em posaré en contacte amb tu per tornar a fer les classes.
    Moltes gràcies i ens veiem aviat!!!!!

    ResponderEliminar
  10. Hola Helena! Doncs aprofita el curs i ja em dius algo quan puguis continuar amb la dansa! Una abraçada!

    ResponderEliminar