lunes, 2 de marzo de 2015

Sortim al programa El Setè Cel (Btv)!

Hola a totes i tots!!!


Ja fa unes quantes setmanes des de Btv (Barcelona Televisió) van contactar amb mi per veure si podien venir a gravar una de les classes de dansa del ventre, pel seu programa El setè cel. Aquest programa s'emet diàriament dins de l'espai Connexió Barcelona, i cada dia va dedicat a una teràpia o activitat diferent, en la que la pròpia presentadora (Lali Feliu) participa activament.

Doncs bé, finalment van escollir venir a gravar una de les classes que dono al Centre Cívic Can Basté. I com a curiositat us diré que el dia que van venir a gravar (20 de febrer) era el meu aniversari! Quin regal tan curiós... :)

L'emissió va ser el dia 26 de febrer, i realment estic molt contenta de com va quedar (i mira que això de tenir una càmara grabant la classe no ajuda gaire a relaxar-se...), de la participació de les alumnes, de la gravació i el muntatge...


He pujat el programa a youtube (amb el permís de Btv!), ja que durant un any es pot consultar a Btv a la carta, però després ja no...

Aquí el teniu! (podeu veure la pantalla més gran mirant el vídeo directament a youtube -clicant a la icona de youtube-, o ampliant la pantalla, clicant a la icona de baix a la dreta).






I si el voleu veure des de Btv a la carta, aquí teniu l'enllaç:

http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/37593/


Espero que us sembli interessant!


No hay comentarios:

Publicar un comentario