martes, 23 de diciembre de 2014

Fi de trimestre a l'Espai Janbec de Cornellà

Hola a totes i tots!!!

Sabeu què??? A Cornellà no només hi ha Estopa (a qui vull declarar el meu amor absolut des d'aquí!), sino que també hi ha un nou espai de cultura molt xulo que es diu Janbec (https://www.espaijanbec.com). Va obrir les seves portes al 2014, i ja està a ple rendiment amb cursos de tot tipus... O sigui que si sou de la zona del Baix Llobregat, tingueu-ho en compte!

Doncs bé, avui us vull ensenyar el vídeo que vam grabar a l'última classe del trimestre amb la coreografia que havíem estat treballant ("Ya khessartak ya albi", de Hakim), i la foto de grup (Eulàlia, faltaves tu!). Totes les noies han començat les classes aquest curs, i estic molt contenta de com han anat aprenent i progressant... s'ho han agafat amb ganes! Gràcies a totes!

Aquí us deixo amb el vídeo i la foto (per cert, hi ha gent que em diu que de vegades no pot veure els vídeos des del mòbil. Si no us deixa, proveu-ho des de l'ordinador). Espero que ho disfruteu!I ara sí que sí: QUE PASSEU UNES MOLT BONES FESTES, I COMENCEU EL 2015 DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE... BALLANT!

No hay comentarios:

Publicar un comentario