miércoles, 13 de febrero de 2013

Premi Ciutat de Barcelona 2012 per a Álvaro de la Peña i Barris en Dansa

Bona nit!

Són les tantes de la nit (no sé quina hora posarà a l'entrada del blog, perquè sempre surt una hora diferent a la real, però us puc assegurar que és tard...), però estic contenta perquè (per fi!) avui he acabat els exàmens!!! I així que, encara que estigui moooolt cansada, aprofito per fer aquesta entrada al blog, que ja fa alguns dies que volia fer.

Unes entrades enrere (podeu veure-ho a aquí: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/11/barris-en-dansa-estrenem-zak.html) us explicava el projecte en el que havia estat participant: l'espectacle ZAK! del projecte Barris en Dansa, dirigit per Álvaro de la Peña, de la companyia Iliacán. Doncs bé, ja vam fer totes les funcions programades (que van ser unes quantes!) i l'experiència va ser genial i molt positiva. Gent preciosa treballant conjuntament en un projecte comú, que va ser una experiència inoblidable per a tots.

I resulta que l'Álvaro de la Peña ha estat premiat amb el Premi Ciutat de Barcelona 2012 de Dansa per Barris en Dansa (podeu veure la informació ampliada a aquí: http://www.dansacat.org/actualitat/1/1911/). Ha estat una gran notícia, ja que s'ho mereix moltíssim! És un gran professional i, sobretot, una gran persona. Ens ha ofert els seus coneixements, la seva experiència, la seva paciència, el sentit de l'humor, l'energia i la creativitat! El premi és el que hem rebut tots nosaltres podent participar en aquest projecte! Realment, quan m'hi vaig posar, no tenia cap expectativa de res, ja que no tenia gens clar el que em trobaria, i el que m'he trobat ha estat de puta mare molt positiu i enriquidor. De vegades (i cuidadín que ara em poso filosòfica i sentimental), les millors experiències i els millors moments són aquells en els que no poses expectatives, dels que no esperes res en concret, perquè són els que més et sorprenen!

I aquí us deixo amb algunes fotos de les funcions (podeu veure-les ampliades clicant-hi a sobre):
Fotògrafs: Paco Peñaranda, Eva Parra.

























2 comentarios:

  1. Gràcies per haver penjat la notícia perquè quan van comunicar els diversos guanyadors dels diversos premis em va passar per alt. Me n'alegro per ell i per tots els que hi heu participat. L'enhorabona per la part que us toca. Josep

    ResponderEliminar