miércoles, 26 de septiembre de 2012

Dansa del Ventre amb embarassades, bebès, i nenes i nens!

Hola a totes i tots!

Porto un temps una mica desconnectada del blog, degut a les vacances i a la tornada de les vacances... jeje.
Però ja ha començat el curs i ja toca posar-se les piles!

A l'entrada anterior del blog teniu la programació de totes les classes que dono aquest curs. Com heu pogut veure també començo a donar classes al centre Cosetes Estimades (http://www.cosetesestimades.com), al barri de Sant Andreu. És un espai dedicat a la primera infància i a la maternitat, on es dediquen a la venda de material de 2a mà per a nadons (cotxets, bressols, roba, etc.) i a oferir acompanyament als pares (durant l'embaràs i l'etapa posterior) mitjançant cursos, xerrades, tallers, etc.


És en aquest espai on impartiré classes de Dansa del Ventre per a embarassades i mares amb nadons (els dimarts de 16'30 a 17'30 i els dijous de 11'30 a 12'30h). Són unes classes pensades per a treballar de forma suau la dansa del ventre, amb un objectiu doble: enfortir el cos i especialment la zona pèlvica (per  recuperar-se del part o preparar-se per a aquest), i gaudir de la companyia del vostre bebè, potenciant la comunicació, el contacte i l'afecte.

En el mateix centre obrim un curs de Dansa del Ventre per a nenes i nens de 3 a 6 anys (dimarts de 17'30 a 18'30h). L'objectiu d'aquestes classes és treballar la psicomotricitat i la mobilitat infantil a través dels moviments bàsics de la dansa del ventre, des d'una vessant més lúdica i grupal.

Per consultar els horaris de la resta de classes:
http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/08/horaris-2012-2013.html




Aprofito també per informar-vos que tinc a la venta mocadors preciosos per a Dansa del Ventre acabats d'arribar d'Egipte. Si alguna hi està interessada pot contactar amb mi deixant un comentari al blog o a través de l'e-mail irene_soc_jo@hotmail.com o del telèfon 676 772 809. Espero penjar en breu fotos dels mocadors al blog.



3 comentarios:

  1. Hola,
    fa ja uns mesos vaig passar per "cosetes estimades" i em van dir que habien tancat.
    Que s'ha cambiat d'adressa?
    M'interessava aquest curs.

    Eva

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Hola Eva,
      Doncs ja he vist que han tancat, però no sé a on s'han traslladat, ja que finalment aquest curs no es va poder obrir perquè no hi havia suficient gent, i els he perdut una mica la pista.
      Si t'interessa, intenta contactar amb ells a través de la seva pàgina web (www.cosetesestimades.com)
      Una abraçada!

      Eliminar
  2. Hola! Em dic Marta i estic molt interessada en fer classes de dansa del ventre i a ser possible amb la meva filla de 5 anyets. He vist el teu blog i les classes k fas a st.Andreu. Nosaltres vivim a L'Hospitalet i voldria mirar per aqui aprop o , si cal, vindriem a Barcelona a provar les classes... Em pots contestar al mail martag24@yahoo.es

    ResponderEliminar