domingo, 24 de junio de 2012

Un Sant Joan en plena natura...

Tot i que aquest blog és de dansa del ventre, també està bé de tant en tant variar una mica la temàtica, no?

Avui us vull explicar on he passat la nit (i el dia) de Sant Joan. Aquest any hem volgut variar i, aprofitant que la Lolita (la meva gossa) té terror als petards, hem decidit anar a plena muntanya, a aïllar-nos una mica de tant de soroll... El lloc escollit ha estat el Pirineu de la Catalunya nord: Targassone, i també Puigcerdà i Font-Romeu.

El dissabte vam arribar a Puigcerdà, per on vam estar passejant, sobretot per l'immens i preciós parc que hi ha enmig del poble, amb un gran llac on hi ha ànecs, cignes (amb les seves cries), i peixos de tota mena.



En aquest mateix llac, la Lolita ha aprofitat per refrescar-se i fugir de la calor (tant dissabte com diumenge va estar mostrant les seves habilitats en natació...).




A la tarda-vespre de dissabte (o sigui, la nit de Sant Joan) vam aprofitar per anar a Targassone a escalar a la famosa zona de bloc (o boulder, una modalitat de l'escalada de dificultat en roques de poca altura i sense corda) que caracteritza la zona. Jo, vaig fer el que vaig poder, com veureu en aquest vídeo que aquí us ensenyo. Tot sembla molt fàcil vist des de fora, però ja us dic jo que aixecar el cul de terra és el més complicat... (i això que el meu no pesa gaire...).


Qui és la veritable màquina en aquest art de l'escalada és la meva parella, Armando Raya, a qui podeu veure en acció en el seu blog: http://armandobloke.blogspot.com

Mentrestant, la Lolita s'intentava refugiar dels trons dels petards (que es sentien de fons) com podia... jeje


A la nit, quan estàvem acomodant-nos a la furgoneta per dormir, ens vam espantar al sentir soroll a fora (com passes i moviment d'herba), però a les fosques no es veia absolutament res... (a mi em van passar pel cap totes les escenes de pelis de terror "habidas y por haber"...), fins que vam enfocar amb la llanterna la zona d'on provenia tot el soroll, i aquests van resultar ser els "perillosos" visitants.... (la foto ja és del matí següent a plena llum del dia):


El diumenge vam aprofitar per fer una excursioneta per Font-Romeu, per un camí-museu, per on et vas trobant escultures mentre passeges pel bosc...

En fi, que ha sigut un Sant Joan diferent, perfecte per desconnectar de l'estrés de Barcelona i, com sempre, amb molt bona companyia! Com ha estat el vostre?



2 comentarios:

  1. Hola niña! La verdad que se te da muy bien escalar, que aunque no tengas mucha fuerza se nota mucho esa coordinacion y tecnica de pies que te da la danza...
    Te quiero muchisimo y mil besos, guapa!

    ResponderEliminar
  2. Jajaja! Tú que me ves con buenos ojos... Te quiero mucho, guapo!

    ResponderEliminar