viernes, 27 de abril de 2012

Raks Sharky: el documental

Hola a totes i tots!

Ja sé que feia un mes que no publicava cap entrada, però aquí em teniu!
Avui us vinc a parlar d'un documental que acabo de veure, titulat "Raks Sharki: el documental". L'autora és Maraya Medina, i és un documental molt interessant sobre la dansa del ventre, en el que es parla de la seva història, tipus de moviments (Vicky Qamar els va explicant i escenificant), i es centra bastant en els homes dins de la dansa oriental (apareixen parlant ballarins com Mohamed el Sayed, Zuel, etc.).

M'ha fet especial il·lusió veure que també sortia la meva actual professora de dansa del ventre (Lena Nouar), i companyes i amigues de classe.

Us el recomano! Avui, divendres 27 d'abril, el passen per televisió a les 19'45h a La 2. Si no, aquí us deixo l'enllaç per veure'l per Internet, i on apareix també més informació sobre el documental:

http://www.anildanza.com/raks-sharky-el-documental/


3 comentarios:

  1. Irene, continua asi, eres una persona llena de vida y esto se contagia... te admiro!

    ResponderEliminar
  2. Ai, muchas gracias!!! Que comentario tan bonito... No sé quien eres porque has firmado con Anónimo, pero te agradezco el comentario! Un abrazo

    ResponderEliminar
  3. Hola cielo¡¡ te escribo porque estoy promocionando el sorteo de mi blog, un precioso conjunto de lencería de la firma FORGARELLA, te animas a participar?
    http://loscaprichosdediana.blogspot.com.es/2012/05/sorteo-forgarella.html

    un besote enorme¡¡

    ResponderEliminar