miércoles, 4 de enero de 2012

Ja vénen els reis... i els exàmens!

Hola a totes i tots!

Primer de tot aprofito per desitjar-vos a totes i tots molt bon any 2012!!! Si sou dels que feu llista de propòsits pel nou any (jo no en faig, ja que ja em pressiono prou tot l'any com per a sobre marcar-me més obligacions només començar el gener!) espero que els poseu en pràctica, i que entre ells hi hagi el desig de ballar, ballar i ballar! Moure el cos allibera les tensions, ens omple d'optimisme, ens ajuda a reactivar el cos (sobretot ara a l'hivern, que estem més encarcarats!), ens omple de vida i d'energia, és un exercici sa i divertit! Què més es pot desitjar???

I com us deia al títol, ja vénen els reis (no els de Borbó... per sort) i us comento que diverses alumnes de la Rachida Aharrat ballem a la Cavalcada de Barcelona acompanyant la carrossa del rei blanc. En concret, el meu grup ballem amb sable durant toooota la cavalcada. No sé què tal sortirà la cosa, només espero no treure cap ull a cap nen (ni entre nosaltres, sisplau!) amb tant moviment d'espasa...

Ja us posaré fotos!


I com també us deia al títol, l'altre cosa que s'acosta són els temuts exàmens... O sigui que fins a mitjans de febrer, no faré tantes publicacions al blog, ja que necessito un intensiu d'estudi... De totes maneres, sí que aniré publicant algunes cosetes: fotos de la cavalcada (jeje) i informacions puntuals.


Per qualsevol cosa, em podeu deixar un comentari aquí i us respondré ràpidament.

Si voleu saber els horaris de les classes de Dansa del Ventre, els podeu consultar a l'apartat HORARIS, que veureu a la columna de la dreta del blog.

Una abraçada a tothom!

I, perdoneu, però algú ho havia de dir!:

2 comentarios:

  1. Hola Irene! Fui a la cabalgata y te vi! aunque lo mío me costó había tantísima gente!!!!!!
    Muy chula la coreografía!!!!

    Soy Susana del Ateneu, ( de los miercoles) !

    Un besooo

    ResponderEliminar
  2. Susana, me alegro que hayas sobrevivido a la avalancha de niños! Que bien que te gustara! Un abrazo y nos vemos en clase!

    ResponderEliminar