miércoles, 2 de noviembre de 2011

Oferta de roba i complements per a dansa acabats d'arribar d'Egipte!

Hola a totes i tots!ATENCIÓ!!! Per veure els productes actualitzats que actualment estan a la venda, clica en el següent enllaç: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2015/07/venda-de-mocadors-i-accessoris-per-la.htmlAvui us porto notícies interessants per tal de poder renovar o començar a adquirir vestuari oriental a molt bon preu!

Una amiga meva acaba de tornar d'Egipte carregada de mocadors, monos d'assaig, sables, ales d'Isis, canelobres, zaggats, i un llarg etcètera de complements per a la dansa del ventre. Ho ven a molt bon preu i són productes autèntics egipcis.

Qui estigui interessada en donar un cop d'ull a la col·lecció ho pot fer a la pàgina de facebook "Trajes del Nilo", enviant una sol·licitud d'amistat a través de facebook (no oblideu dir que heu conegut la informació a través d'aquest blog!). El link de facebook és: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002631132138

També podeu escriure-li un e-mail a l'adreça: trajes.delnilo@gmail.com

Aquí us deixo amb algunes fotos del què ven perquè us en feu una idea...

Animeu-vos, és una bona oportunitat per aconseguir roba bonica i original per ballar aquesta dansa amb tot l'estil que es mereix!

No hay comentarios:

Publicar un comentario