miércoles, 9 de julio de 2014

Actuació al SaT! de les alumnes de l'Espai Jove Garcilaso

Hola a totes i tots!

Com estem?
Ja ens trobem en el gran moment d'impàs de l'any en que alguns ja estan oficialment de vacances mentre altres encara trepitgem asfalt... Però mentre trepitgem asfalt, com a mínim busquem maneres de disfrutar i passar-ho bé, i una d'aquestes és veure les actuacions de final de curs de les alumnes, per poder constatar que han "progressat adequadament". Jejeje... Bé, conyes a part, realment és un orgull veure tot el que han après amb només un any (o un trimestre!) les persones que mai havien ballat abans, i també veure com han avançat les que ja fa un, dos, tres... anys que s'hi dediquen. El cos es va adaptant i fonent amb els moviments, es relaxa, respira... La persona va adquirint seguretat i força a mesura que aprèn, i això es transmet quan les veus ballar...

Doncs bé, per acabar el curs, encara quedava l'actuació de les alumnes de l'Espai Jove Garcilaso, que van actuar aquest divendres passat al Sant Andreu Teatre, dins de l'acte d'entrega dels Premis Garci del districte de Sant Andreu. La cançó que van ballar és Turbo Tabla 4 del CD Bellydance Superstars vol. IV. Com podeu comprovar van estar precioses i amb molta gràcia. Qui no va mostrar tanta gràcia vaig ser jo a l'hora de grabar el vídeo... Està clar que, com a càmara, no em guanyaré mai la vida... Vaig tenir alguns problemes a l'hora de decidir des de quin angle o des de quina zona grabava el vídeo i per això em vaig movent tant de lloc, ja que des d'algun punt em semblava que es veia massa lluny, després em semblava que no es veia prou bé, etc. El tema és que em sap greu que la grabació no sigui fixe des d'un mateix lloc tota l'estona... Si em passen algun altre vídeo a on es vegi millor el penjaré a aquí.

També us poso un parell de fotos de grup. Quan en tingui més també edito aquesta entrada amb les altres fotos!

Bé, ara sí, perdoneu la parrafada, i a disfrutar del ball!Per cert, durant el mes que ve penjaré els horaris de les classes del pròxim curs.
Bones vacances a qui en faci i quan les faci! 


1 comentario:

  1. pero que guapas!!! movimiento sexy!!! Que tiemble el SAT!!!!

    Muakes!!!!

    ResponderEliminar