viernes, 25 de octubre de 2013

Vols veure Cinema Àrab i Mediterrani?

Hola a totes i tots!

Avui va de cine... Ja podeu treure l'agenda!
Us vull parlar de dues mostres de cinema que, tot i que són semblants, no són la mateixa.

La primera és la VII Mostra de Cinema sobre el Món Àrab, Mediterrani i del Pròxim Orient de Sant Feliu de Llobregat. Del 24 al 28 d'octubre (o sigui, va començar a ahir!) podeu veure al CineBaix, de Sant Feliu de Llobregat una mostra de pel·lícules d'Afganistan, Iraq, Iran, Palestina, Aràbia Saudita, Egipte, Líbia, i també pel·lícules fetes a França, Bèlgica, Itàlia i Canadà.


Dins de la VII edició de La Mostra, es projectaran 18 pel·lícules estructurades en diverses seccions:


  • La Mostra de CineBaix-VII Mostra de Cinema sobre el Món Àrab, Mediterrani i del Pròxim Orient.
  • +Mostra: Una selecció de les pel·lícules presentades, ara en versió doblada i en horaris habituals de cap de setmana durant el mes de novembre.
  • Retrospectiva: Retrospectiva de les pel·lícules de l'últim guanyador de la Palma d'Or del Festival de Cannes, Abdellatif Kechiche.
  • Jornada dedicada a Cinema i Colonialisme: Projecció de dues pel·lícules emblemàtiques que tracten aquesta temàtica, amb l'objectiu de conèixer el passat i entendre els conflictes del present.
  • Debats i conferències
  • Programació infantil
El PREU  de cada sessió és de 4 euros (abonament per a totes les sessions de La Mostra: 25 euros).

Podeu consultar tota la PROGRAMACIÓ a: www.cinebaix.cat/mostra

CINEBAIX
C/ Joan Batllori, 21 Sant Feliu de Llobregat
Telf. 93 666 18 59

                ---------------------------------------------------------------------------------

La segona mostra de la que us vull parlar és la VII Mostra de Cinema Àrab i Mediterrani de Catalunya, del 6 al 10 de novembre, a la Filmoteca de Catalunya. El Líban és el país invitat en aquesta ocasió, tot i que es projecten també pel·lícules d'altres països.



El PREU de cada sessió és de 4 euros (3 euros l'entrada reduïda per a: jubilats, aturats, Carnet Jove, Carnet de biblioteques, estudiants, discapacitats, i títol de família nombrosa o monoparental).






FILMOTECA DE CATALUNYA
Pl. Salvador Seguí, 1-9   Barcelona
Telf. 935 671 070
Metro: Paral·lel (L3 / L2)

A més a més, de manera paral·lela, es fan activitats vinculades a la Mostra:

-"Per estrenar", de l'11 al 18 de novembre: Projeccions de pel·lícules de qualitat, presents a diferents festivals internacionals (algunes guanyadores de premis) que no s'estrenen en sales comercials, i que no tenen l'oportunitat d'arribar al públic. Es faran projeccions a la Filmoteca, a Vic, Manresa, Vilafranca i la Seu d'Urgell. 
Contacte: Federació Catalana de Cineclubs

C/ Casanova, 3-5-7, entresòl 7a (esc. esquerra)  Barcelona
Telf. 932 890 562


-XX Setmana Cultural Gràcia amb els pobles àrabs i mediterranis, del 20 al 24 de novembre, organitzada per La Sedeta i Sodepau. Es faran diverses activitats: projeccions de cinema i documentals, debats, conferències, exposicions, poesia, música, un espectacle familiar i una degustació de menjar mediterrani. 
Les activitats es faran al Centre Cívic La Sedeta (Sicília, 321), al Centre Cívic El Coll-La Bruguera (Aldea, 15), i a l'Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia, 190-192). Per a més informacio, consulteu el programa específic a finals d'octubre a: http://ccivics.bcn.cat/lasedeta


Ja teniu l'agenda plena! Bon cine!

No hay comentarios:

Publicar un comentario