viernes, 19 de abril de 2013

Ja tenim dos anys!!!!!!!

Hola!!!

Estem de celebració!!! Avui, 20 d'abril, aquest blog fa 2 anys!

La veritat és que no tinc la sensació que ja hagin passat dos anys... Tot va començar com un treball de la Uned, i al final em va acabar enganxant... (crec que ha sigut l'única cosa de la Uned que m'ha acabat enganxant, la veritat).

Des de llavors, ja són 90 entrades i més de 19.000 visites. La veritat és que n'estic contenta! I tot i que m'agradaria ser més constant amb la publicació d'entrades, també és cert que publico quan tinc alguna cosa a dir, i si no hi ha res, doncs prefereixo guardar silenci... Així i tot, no us confieu, que ja tinc unes quantes entrades pendents!

Agraeixo molt a tothom qui em llegeix o m'ha llegit, i a qui m'ha fet comentaris, tant al blog (vinga, animeu-vos a comentar més i a donar-me les vostres opinions!) com fora del blog. També agraeixo a qui ha col·laborat fent fotos, vídeos, corregint-me faltes d'ortografia (ejem...la persona en qüestió ja sap qui és!)... o senzillament deixant-se gravar!


Per cert, aprofito per comentar-vos que fa poc he instal·lat a la dreta, l'opció de PODER SEGUIR-ME VIA E-MAIL. Això significa que rebràs un avís al teu correu electrònic cada vegada que faci una entrada nova.

També teniu l'opció de FER-VOS SEGUIDORS DEL BLOG (cosa que em fa molta il·lusió! jeje) clicant al requadre "Participar en este sitio", que també apareix a la columna de la dreta.

A la dreta també teniu un índex (sota el nom de ETIQUETAS), en el que estan agrupades les entrades temàticament.

I a dalt de tot del blog a l'esquerra teniu un BUSCADOR.

També he instal·lat l'opció de RECOMANAR EL BLOG PÚBLICAMENT, clicant al botó "g+1" que apareix a dalt de tot de la columna de la dreta.


I res més, donar-vos les gràcies a tots els que em feu costat en aquesta aventura de la Dansa del Ventre, i recordar-vos que qualsevol opinió, suggeriment, idea, crítica (constructiva!) o comentari és ben rebut!



I ara, a bufar les espelmes!

4 comentarios:

  1. Per molts anys! "La persona en qüestió". (Ah! I continua escrivint...)

    ResponderEliminar
  2. Que maca la rateta!!! m'encanta!!!
    Que currat!!! molt i molt bé!!!

    ResponderEliminar