viernes, 13 de mayo de 2011

Ayuda técnica...

Tengo un problemilla técnico con el blog, a ver si alguien me puede ayudar...
Resulta que cuando hice el blog le puse como título "danzadelvientrepasoapaso", pero luego decidí canviarlo por "irenedanzadelvientre". Cambié el título y la dirección del blog. Pero resulta que, aún así, cuando pongo algún comentario o escribo una entrada nueva, sigue apareciendo firmado como Danza del Vientre paso a paso, aunque el blog ya no se llame así. ¿Alguien sabe por qué ocurre eso? ¿Y como puedo rectificarlo?

Bueno, espero la ayuda de algún alma caritativa que entienda de blogs un poco más que yo!

4 comentarios:

  1. jo, just ho acabo de veure ara... jo tampoc em porto gaire bé amb el meu blog, de fet volia posar un contador de visites, però quan ho faig em diu que l´URL no és correcte i ho he provat tot!!!! què haig de copiar????? Feta un lio!

    ResponderEliminar
  2. Sílvia, jo ho vaig posar entrant a Diseño i posant-ho com a gadget, i no em demanava la URL. Que raro que et digui això... Jo sóc molt novata amb això del blog, i el que m'ha anat bé és anar provant i toquetejant tot. Per arreglar el problema que tenia vaig entrar a Configuración, i després al subapartat de Permisos. Mira per allà, que no ho tinguis mal configurat...

    ResponderEliminar
  3. De totes maneres, a mi també em segueix fent cosetes rares, ja que si et fixes, el comentari que jo he posat al teu blog és des del meu perfil com a blog, però en canvi m'he fet seguidora teva des del meu perfil individual, no em deixa fer-ho des del meu perfil com a blog. Misteris del ciberespai!

    ResponderEliminar