viernes, 22 de julio de 2011

A partir de setembre-octubre: classes de Dansa del Ventre de mares amb nadons!

Hola a totes!

Aquest nou curs, donaré també classes de Dansa del Ventre de mares amb nadons. És una activitat especial per a que les mares puguin gaudir d'aquesta dansa juntament amb els seus bebès. Promou l'activitat conjunta, relaxa, genera contacte, i obre l'oportunitat de conèixer altres mares, etc.

És una classe orientada a mares juntament amb bebés de 0 a 3 anys. Es recomana portar esterilla i una manteta i alguna joguina per si el bebé es cansa de l'activitat i vol jugar una mica. Els més petits aniran penjats a la mare amb un foulard o porta-bebés.

El nivell és obert, i ens anirem adaptant a les circumstàncies variades que vagin apareixent. Es tracta d'una activitat que sigui lúdica, relaxant i divertida, on compartir un espai setmanal amb el teu fill o filla.

Les classes es faran a l'Associació de Veïns de Sant Andreu (C/ Dr. Balari i Jovany, 14. Telf. 93 345 96 98, al costat de la parada de metro Sant Andreu (línia 1, vermella), i de l'estació de Renfe Sant Andreu Comtal. http://www.avvsantandreu.cat/ . Serà els DILLUNS de 17'30 a 18'30h. Preu molt econòmic.

Qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb mi a través del blog o al e-mail: irene.lolita@gmail.com

2 comentarios:

  1. què guapo!!!!
    espero poder anar-hi amb l'Arnau, sembla molt interessant!!!!!!!!!

    ResponderEliminar