sábado, 22 de noviembre de 2014

Dansa del Ventre a la Festa Major de La Sagrera 2014

Hola!!! Com esteu?

Aquest cap de setmana i l'anterior són les festes del barri de La Sagrera, i com cada any l'Espai Jove Garcilaso també hi participa.

Per sort, la temperatura era bona i l'ambient festiu ens ha acompanyat... Aquesta vegada he ballat amb una alumna mooolt avançada de l'Espai Jove Garcilaso, la Laia Oliva (moltes gràcies per la teva implicació, Laia!). La cançó que hem ballat és "Turbo Tabla 4" (Bellydance Superstars Vol. 4). Us deixo amb el vídeo i amb una foto de totes dues. Espero que us agradi!







Fins a la propera entrada!


domingo, 16 de noviembre de 2014

Vídeo i foto de grup CC Can Basté (1r trimestre 2014-2015)

Hola a totes i tots!

Aquest divendres vam acabar les classes d'aquest primer trimestre al Centre Cívic Can Basté. Aquest any vam començar el curs més d'hora i també hem acabat abans. Ara ja a esperar el segon trimestre!

Doncs bé, durant aquestes primeres classes del curs 2014-2015 hem estat aprenent passos, moviments, tècnica, jocs, seqüències... i hem estat treballant una coreografia amb la cançó "Dis moi pourquoi", de la cantant Amina (aquesta coreografia també l'ha après el grup de l'Espai Jove Garcilaso, i en breu també la veureu...). I l'últim dia de classe vam grabar el vídeo (que aquí us mostro) de la coreografia. Elles s'ho van currar molt, sobretot perquè tota l'última part de la cançó just l'acabàvem de treballar aquell mateix dia, i a sobre la profe va tenir alguns despistes en els últims passos durant la grabació... (jajaja... estic a la parra!).

Aquí us deixo amb el vídeo i amb la foto de grup (faltaven algunes noies que no van poder venir aquell dia... aix...).

(*) Vull agraïr al Ferran de Can Basté el haver tingut la paciència de grabar el vídeo i fer les fotos! I a totes les noies per les ganes, la motivació i la simpatia regalades a cada classe!





                                 (amplia la foto per a veure-la més gran!)