jueves, 30 de mayo de 2013

Coreografia "Magkaba Tout" (Anna Vissi)

Hola!!!

Com estem? Avui us porto un vídeo dels que m'agrada grabar! Durant aquest trimestre, amb les alumnes del centre Banzo de Senzala (que són les alumnes de la Lira, però que ens hem traslladat perquè la Lira està en obres) hem estat practicant aquesta coreografia, que es diu "MAGKABA TOUT" i que és de la cantant ANNA VISSI. La veritat és que és una cançó que tenia de fa molt temps, però que no sabia de qui era, i una alumna, gràcies al programa Shazam per detectar cançons, va aconseguir saber-ne el títol i l'autora (gràcies!).

Doncs bé, aquesta setmana vam decidir grabar la coreografia, tot i que faltaven la meitat de les alumnes... però és que és molt difícil coincidir totes! La vam haver de grabar diverses vegades perquè teníem problemes per enfocar la càmara, i quan per fi sortia bé, començava a passar gent de les classes de capoeira per allà el mig! jajaja. Finalment, la vam grabar frontalment (no us rigueu de la cara estranya que poso, és que tinc el mirall davant i vaig controlant a tothom!).

Doncs res més, aquí us deixo amb la coreografia, les noies s'ho han currat molt (estaveu genials!), espero que us agradi!



(*) Us recordo que AQUÍ teniu els HORARIS DE LES CLASSES de dansa que imparteixo, i AQUÍ teniu el MERCADILLO ORIENTAL


lunes, 27 de mayo de 2013

"Zak!" (Barris en Dansa). REPETIM? Sí!

Hola a totes i tots!!!

Com esteu? Jo histèrica perduda perquè estic enmig de temporada d'exàmens i sempre em desespero molt!

De totes maneres, continuo deixant-me estones per poder fer entrades al blog i... per BALLAR!

Doncs al que anava... No sé si recordeu una entrada que vaig fer el mes de novembre, en la que us explicava un nou projecte en el que estava participant, de dansa als barris. Aquí us deixo l'entrada perquè feu memòria: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/11/barris-en-dansa-estrenem-zak.html.
Doncs bé, l'experiència va ser genial, i va sortir tan bé, que fins i tot van donar el Premi Ciutat de Barcelona al seu director, Álvaro de la Peña. Això us ho explicava en aquesta altra entrada: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2013/02/premi-ciutat-de-barcelona-2012-per.html.

I ara, després d'uns mesos, tornem a fer l'espectacle, i aquest cop a un lloc tan especial per a la dansa com és el MERCAT DE LES FLORS!

O sigui, que a qui li vingui de gust, que es reservi aquest diumenge a la tarda!

QUÈ: "Zak!" (Barris en Dansa)
QUAN: Diumenge 2 de juny
A QUINA HORA: 18h.
A ON: Mercat de les Flors (C/ Lleida, 59. Metro: Poble Sec -L4- i Espanya -L1 i L4-)
http://mercatflors.cat
ENTRADA: 5 euros. Es pot comprar l'entrada a la mateixa web del Mercat de les Flors, aquí: http://shop.secutix.com/MERCAT/2/display/SelectionPage?product_id=351655844&perf_id=352441220&lang=ca

I aquí us deixo algunes fotos de l'últim assaig. (Fotògraf: Toni Payan). Podeu veure les fotos ampliades clicant a sobre de cada imatge.











Ens veiem a allà!

viernes, 24 de mayo de 2013

A la presó

Bon dia a totes i tots!

Doncs no, per ara encara no em tanquen a la presó! Però sí que vam ser-hi fa un parell de mesos, i va ser una experiència interessant.

I és que el 6 de març, com a celebració del dia de la Dona, es va organitzar el festival de Dansa del Ventre Ballem per les Dones 2013, a la presó de dones de Wad-Ras, a Barcelona.

L'organitzadora era Lydia Graells, ballarina i professora de dansa del ventre que es dedica, voluntàriament, a  impartir tallers de dansa del ventre entre les preses de Wad-Ras, i un cop l'any organitza aquest festival.

Les meves companyes de dansa i jo, sota el nom d'ALMA CANELA (jajaja! Em fa molta gràcia cada cop que penso en el nom!) vam anar a ballar la coreografia de gitanes que havíem fet el final de curs 2011-2012 d'Alnouart (podeu veure l'entrada a aquí: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/06/video-i-fotos-de-la-farandula-al-sat.html).

La veritat és que un dels motius que més em temptava per anar a ballar a allà era, sobretot, el fet de poder entrar a Wad-Ras (cosa complicada si no et toca anar per quedar-t'hi, a no ser que hi tinguis família o hi treballis), per xafardejar com era per dins, el tipus de control que hi ha i, sobretot, com vivien les dones preses aquest festival.

Doncs bé, tenint en compte el poc apreci que tinc a les presons en general, va ser una experiència enriquidora, ja que les noies de la presó van mostrar-se motivades per l'espectacle (i mira que va ser llarg, perquè actuàvem un munt de gent!), i fins i tot alguna espontània va sortir a ballar.

Després de molts controls per accedir al recinte, vam poder entrar i vestir-nos corrents, i fer la nostra coreografia en un mini escenari on gairebé xocàvem amb la paret. No era a l'aire lliure, sino en una mena de sala d'actes, plena de noies, tot i que ni de bon tros hi havia totes les internes. Vam disfrutar molt durant l'actuació, i les dones d'allà ens van animar tota l'estona (cosa que és d'agrair!).

De tot el festival, només vam poder veure alguna altra actuació (que ens va agradar!), ja que vam haver d'anar-nos a canviar ràpid una altra vegada per poder sortir a una hora concreta, ja que això de sortir d'allà, encara que no hi hagis entrat amb una ordre judicial, no és tan fàcil com sembla...

I res més, només em queda agrair a la Lydia, l'organitzadora, tot l'esforç i il·lusió dedicat, i deixar-vos amb el cartell del Festival i amb un parell de fotos que ens van fer!



















Per cert, us recordo que AQUÍ teniu informació de les CLASSES que imparteixo de Dansa del Ventre, i AQUÍ teniu el MERCADILLO ORIENTAL!



sábado, 18 de mayo de 2013

Fotos i vídeos Festes de la Primavera (mostra i taller de Dansa del Ventre)

Hola!!!

Com esteu? Com portem la primavera? Està fent un temps raro, raro... Però com a mínim el cap de setmana passat va acabar sortint el sol i vam poder celebrar les Festes de la Primavera a Sant Andreu!

Es van fer moltes activitats, mostres, tallers, concerts... Va estar molt bé, i nosaltres, des del grup de Dansa del Ventre de l'Associació de Veïns (grup d'Iniciació dels dimecres a les 21h) vam participar ballant una coregrafia de la cançó "Inchallah" (de la cantant Latifah)  i organitzant un mini-taller per a tothom que es va animar a participar. La veritat és que va ser divertit i ho vam disfrutar molt! Les noies estaven molt guapes, i va sortir genial...

Aquí us deixo amb el vídeo de la coreografia, i amb el vídeo del mini-taller (grabats pel marit d'una de les alumnes: gràcies!), així com amb fotos que ens va fer un magnífic fotògraf, amic d'una de les ballarines (moltes gràcies!!!). Aquí us deixo també amb el contacte del fotògraf, ja que és tot un professional, especialitzat en videoclips!

Fotògraf: Isaac Romano
http://bookfilmsphotofilmaker.blogspot.com.es/
https://www.facebook.com/bookfilms

I aquí us deixo amb els vídeos (el del taller es veu una mica pixelat, si aconseguim arreglar-ho ho actualitzaré) i les fotos!!! Espero que us agradin... (si cliqueu a sobre, tant dels vídeos com de les fotos, ho podeu veure més ampliat)






Les fotos:





















Per cert, us recordo que encara queden cosetes al MERCADILLO ORIENTAL! No te'l perdis, aquí el tens: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2012/10/venta-de-mocadors-i-complements-degipte.html



domingo, 5 de mayo de 2013

Dansa del Ventre a les Festes de la Primavera de Sant Andreu

Hola!!!

Doncs sí... sembla ser que ja la tenim aquí! Ha costat, però ja som a la primavera! I què millor per celebrar-ho que... CELEBRAR-HO! El pròxim cap de setmana 10,11 i 12 de maig, l'Harmonia (federació d'entitats de Sant Andreu que gestionarà l'Ateneu cultural i popular de la Fabra i Coats) organitza les FESTES DE LA PRIMAVERA.

Entre les activitats que s'organitzen, el dissabte al matí els grups de Dansa del Ventre de l'Associació de Veïns (un dels quals el porto jo) farem una petita mostra, i també impartiré un taller obert, a la plaça de Can Fabra, curtet i participatiu, perquè s'animi a ballar tothom. Serà a les 12h del matí.

O sigui que ja ho sabeu, aquest cap de setmana podeu venir a treure el cap per Sant Andreu, veure Dansa del Ventre, Country, Tai-xi, espectacle dels Diables, fer un tast de cerveses i un taller de tapes, passejar-vos per la mostra d'entitats... I al migidia: paella! I la festa continua: amb cercavila, cine-fòrum, xocolatada, concerts...

Vinga, animeu-vos! Aquí us deixo els enllaços amb tota la informació!

Aquí podeu consultar directament els horaris de les activitats:
http://ateneuharmonia.wordpress.com/agenda/

I també teniu informació al facebook:
https://www.facebook.com/events/335648683224659/


Oblideu-vos de les alèrgies i veniu a ballar!!!