sábado, 15 de octubre de 2011

La dansa del ventre durant l'embaràs

Hola a totes,

Aquesta entrada al blog va especialment dedicada a totes les embarassades i a les que estiguin planejant quedar-s'hi. Rebuscant per Internet vaig trobar un article molt interessant sobre la dansa del ventre durant l'embaràs, amb recomanacions i consells... detallats fins i tot trimestre per trimestre.

Em va agradar molt, i he decidit enllaçar-lo des d'aquí:

http://www.ladanzadelvientre.cl/reportaje_embarazo.php


Espero que us sigui d'utilitat. I sobretot, si us trobeu bé, no deixeu de ballar! La dansa del ventre es un exercici genial per a embarassades, ja que reforça el sòl pèlvic i enforteix i prepara la zona pel moment del part...


Actualització 15/02/2014: Aquí teniu una nova entrada que he fet amb informació molt més completa: http://irenedanzadelvientre.blogspot.com.es/2014/02/dansa-del-ventre-i-embaras-ii.html

lunes, 10 de octubre de 2011

"Feelings"

Avui us vull parlar d'un espectacle, "Feelings", de Dansa Oriental que es celebra el dissabte 5 de novembre a les 21h a l'Auditori (Sala 2-Oriol Martorell), organitzat per Maku Baseema. Es tracta d'un show oriental amb una gran varietat de ballarines. Els protagonistes de l'espectacle són Saida & Yamil Annum, una parella de ballarins argentins de dansa del ventre, que vénen a Barcelona a mostrar-nos la seva presència i a donar classes en uns workshops que s'organitzen els dies 4, 5 i 6 de novembre.

En el show, a part d'ells dos, actuen moltes altres grans ballarines, com per exemple tres de les professores de les que més he après i estic aprenent: Rachida Aharrat, Cristina Manrique i Lena Nouar.

Us recomano l'espectacle, i si l'economia ho permet, participar en algun dels tallers.

Per a més informació: http://www.barcelonaorientalfestival.com/


viernes, 7 de octubre de 2011

Una imatge preciosa



Tot i que no té gaire relació amb la dansa del ventre (l'únic nexe d'unió és que tot pertany al món oriental), volia compartir amb vosaltres aquesta fotografia, perquè m'encanta i em sembla preciosa. (Si cliqueu damunt de la foto la podreu veure ampliada)

És una foto presa per Himanshu Vyas i guanyadora del Premi d'Or IFRA. La fotografia ens mostra l'experiència d'un cérvol orfe que estava sent cuidat per una dona Bishnoi, prop de Jodhpur, la seva ciutat natal. Comenta, que a la casa de fang, es podia veure al petit cérvol jugant amb els seus fills.

M'agrada la foto per la imatge que mostra, pel moment exacte en la que ha disparat l'objectiu, pels colors... I també m'agrada pel missatge que em suggereix, d'empatia, d'ajuda, de contacte i respecte a la naturalesa. Admiro a aquesta dona per ser capaç de fer un gest tan desinteressat com el d'alimentar a un fill que no és seu i que, a més a més, ni tan sols és de la mateixa espècie. Em sembla interessant i em pregunto si aquí a Occident també seríem capaços de fer un gest així (la veritat, m'agradaria pensar que sí...).

miércoles, 5 de octubre de 2011

Presentació de tallers (Sant Andreu és jove) + Navas emergent

Hola!

Aquest divendres 7 d'octubre a partir de les 17h hi ha la presentació de tallers que s'impartiran al Centre Cívic Garcilaso i a partir de les 20h (i fins les 00:00h hi haurà concert de grups emergents del barri de Navas i rodalies.

De 19 a 19'20h jo faig la presentació del taller de Dansa del Ventre, amb una petita exhibició i un mini-taller.

Lloc: Pl. Ferran Reyes (Metro: Navas -Línia vermella-)

Aquí us deixo els horaris de tots els tallers (són gratuïts, es fan a la plaça) :

17h00-17h20 STREETDANCE
17h20-17h40 NEW STYLE & DANCE HALL
17h40-18h00 EL CLUB DE LA ESCUCHA (RAP)
18h00-18h20 HIP- HOP STYLE
18h20-18h40 BREAKDANCE
18h40-19h00 BALLS LLATINS
19h00-19h20 DANSA DEL VENTRE
19h20-19h40 BOLLYWOOD
19h40-20h00 DANSA CONTEMPORANI
20h00-20h20 MUSICA GARCILASO Guitarra



 

lunes, 3 de octubre de 2011

Jornada de tallers oberts

Hola!

Per a qui no li agradi estar tirat al sofà un dissabte i vulgui venir a moure el cos, disfrutar i provar diverses disciplines de manera gratuïta, us informo que aquest dissabte 8 d'octubre es fa una jornada de tallers oberts a l'Espai Palmarès (C/ Riereta, 20bis, 1r pis). Metro: Liceu / Paral·lel / St Antoni

Hi haurà tallers durant tot el dia (ioga, pilates, dansa del ventre -que la dono jo-, dansa afrocaribenya, dansa contemporània, capoeira, etc.). Hi haurà barra amb begudes i cus-cús al migdia per a qui es vulgui quedar a dinar, tot a preus populars (i qui es vulgui portar el menjar de casa doncs no hi ha cap problema!). Acabarem amb una JAM de samba de roda en la que podrà participar tothom!

Per a més informació i per a inscripcions: espaipalmares@gmail.com / irene_soc_jo@hotmail.com