miércoles, 29 de junio de 2011

Nou curs intensiu al Juliol!

Hola! A part dels cursos que ja he comentat que faig al juliol, també us vull informar d'un nou intensiu d'iniciació a la Dansa del Ventre que faré a l'ESPAI PALMARÈS, al barri del Raval de Barcelona. Les dades i informació del lloc les podeu trobar a la seva web: http://www.myspace.com/espaipalmares

El taller té dues opcions:

A) Dilluns 11, Dimecres 13, Dilluns 18 i Dimecres 20 de juliol de 12 a 14h.

B) Divendres 22, Dilluns 25 i Divendres 28 de juliol de 18 a 21h.

Si esteu interessats en alguna de les dues opcions, poseu-vos en contacte directament amb L'Espai Palmarès.

Quan tingui el cartell del curs, ja el penjo. Vinga, animeu-vos! El lloc és genial i la sala és molt àmplia i lluminosa...




Per cert, també us comento que, de cara al curs vinent, a part de les classes que ja he comentat en un post més abaix, també hi haig d'afegir una altra classe al Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa (El Prat del Llobregat) http://www.ccriberabaixa.cat/

Serà els dimecres de 10 a 11'30h

sábado, 25 de junio de 2011

Fotos festival de fi de curs L'Ateneu

Aquí us deixo amb les fotos del festival oriental de fi de curs de L'Ateneu de Sant Andreu (el 18 de juny 2011). Va quedar genial, ple de màgia i color, i les noies estaven guapíssimes! Algunes fotos són del meu grup i altres són dels grups de la Lety Prats, l'altra professora.

Tinc moltes més fotos (per si alguna hi està interessada), però aquí us mostro un petit resum de la nit!















Fotos de la mostra de tallers Can Basté

Aquí us penjo algunes fotos de la mostra de tallers del Centre Cívic Can Basté, del divendres 17 de juny de 2011. Al final vam ser poquetes, però va quedar molt xulo!








Fotos de les classes al Centre Cívic Fort Pienc

Aquí teniu les fotos que ens va fer la fotògrafa Mariana Benavidez durant el 2n trimestre del curs 2010-2011 al Centre Cívic Fort Pienc








Error tècnic

No sé què ha passat, però s'han esborrat les entrades on hi havia penjades les fotos de la mostra de Can Basté, de les de L'Ateneu i del Centre Cívic Fort Pienc. En breu torno a penjar-les!

miércoles, 22 de junio de 2011

Horaris classes juliol

Hola a totes i tots!

Durant el mes de JULIOL, les classes queden així:

-ATENEU SANT ANDREU (http://www.ateneusantandreu.org/):
dimecres de 20'45 a 22h (continua el curs normal. Treballarem amb vel)

-CENTRE CÍVIC FORT PIENC (http://www.fortpienc.org/):
Intensiu durant les tres primeres setmanes de juliol (del 4 al 20):
dilluns i dimecres de 18 a 20h

-NAMASKAR  (C/ Rubén Darío, 114. Telf. 93 345 88 81):
dimarts de 18 a 19h (continua el curs normal)



AVANÇ DEL CURS 2010-2011:
El curs que ve encara s'ha d'acabar de planificar, però per ara ja us faig un avanç de les classes que ja estan planificades (de totes maneres, aneu consultant al blog, ja que abans de començar el curs ja penjaré els horaris definitius):

-DIMARTS:
    * Ateneu Sant Andreu: 10-11'30h
    * Centre Cívic Can Basté: 16-17'30h (Nivell 2)
    * Namaskar: 18-19h

-DIMECRES:
     * Centre Cívic Sant Jordi Ribera Baixa: 10-11'30
     * Ateneu Sant Andreu: 20'45-22h

-DIJOUS:
    * Centre Cívic Can Basté: 16'15-17'45h
    * Centre Cívic Fort Pienc: 18'30-20h (Dansa del Ventre amb vel)

-DIVENDRES:
    * Centre Cívic Fort Pienc: 20-21'30h

(*) També estic pensant en obrir un taller de dansa del ventre de mares amb els seus fills i filles (petits, més o menys de 0 a 3 anys), com a espai per compartir una estona entre mare i nadó. En breu ja us faré una proposta més clara, però m'interessaria saber persones que hi estarien interessades, i els horaris disponibles. Qui hi estigui interessada es pot posar en contacte amb mi a través del blog o del e-mail irene.lolita@gmail.com

martes, 14 de junio de 2011

Finals de curs, mostres i espectacles

Aquest divendres 17 de juny fem la mostra de final de curs de tallers del Centre Cívic Can Basté. És un acte que es diu Turoleando, i està dins de la Festa Major del Turó de la Peira. Comença a les 19h, a la pl. de davant del Centre Cívic Can Basté (Pg. Fabra i Puig, 274-276, metro Virrei Amat), i cap allà les 19'10 les meves alumnes de dansa del ventre i jo ballarem un trosset de la coreografia que estem preparant!

El mateix divendres 17 de juny, després del Turoleando, aniré cap a l'auditori de Can Fabra (C/ Segre, 24, metro Sant Andreu) per ballar dansa del ventre dins dels actes del 2n aniversari de Coneguem el Món (http://www.coneguemelmon.org/)  on hi haurà una tertúlia-debat sobre experiències viatgeres, conta-contes, danses, música... Obert a tothom.


I el dissabte 18 de juny, a les 22h farem l'espectacle de final de curs de Dansa del Ventre de l'Ateneu de Sant Andreu (http://www.ateneusantandreu.org/), on les meves alumnes del dimecres ballaran amb moltes ganes i molt estil!


A veure si us animeu a compartir amb nosaltres aquests moments tan especials!

Ja hem arribat a les 1000 visites!!!

Hola a totes i tots! Aquest blog, que vaig iniciar el 20 d'abril, ja ha arribat a les 1000 visites!!! I en menys de dos mesos! Estic impressionada i molt contenta!!! Moltíssimes gràcies a tots!!!

Bab al Tarab

Hola, us informo d'un espectacle que té molt bona pinta, i que no us heu de deixar perdre! La gran ballarina Rachida Aharrat (http://rachidaaharrat.net23.net/) i Alika (http://alikadanza.com/) presenten l'espectacle Bab al Tarab el dijous 7 de juliol a les 21'30h al SAT! Dues ballarines genials amb música en directe... Què més es pot demanar?

I per a qui vulgui aprofundir més, l'Alika (professora amb escola pròpia a Jaén) impartirà un taller de Tècnica, seqüències coreogràfiques i solo de percussió) el dissabte 9 de juliol de 11 a 14h al Bailongu (http://www.bailongu.com/)